Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Пан Президент їде електричкою? Не вірю!»

Волинь-нова

«Пан Президент їде електричкою? Не вірю!»

Польські митники не впізнали Віктора Ющенка

Третій Президент України разом зі своїм прес-секретарем Іриною Ванниковою прямували у Криницю-Здруй на 27-й Економічний форум. Добиратися до цього містечка з Києва завжди було страшенно незручно, тож цього разу вирішили випробувати новий залізничний маршрут – електричку Київ–Перемишль



Польські митники не впізнали Віктора Ющенка



На польському кордоні до екс-президента Ющенка підійшов прикордонник. «Каже дуже чемно: «Ви схожі на українського пана президента». Мовляв, це вам комплімент, шановний», – розповіла Ванникова. У відповідь на це Віктор Андрійович, за словами прес-секретаря, скромно опустивши очі, погодився, що схожість є. Та його «здали» пасажири електрички, які сказали: «Це і є наш президент. Хіба його можна не впізнати?» – обурювалися українці. «Бачили би ви здивований вираз обличчя цього польського митника: «Не вірю. Пан президент їде електричкою? Отак, запросто?!» – розповіла спікер Ющенка. Згодом прикордонник покликав колегу, щоб сфотографуватися разом з екс-лідером України. Вони подякували Ющенку за підтримку Грузії у 2008-му та дружбу з покійним Лехом Качинським. «Якщо на рівні польської влади у нас є гострі проблеми та непорозуміння, то на рівні громадян ми побачили привітність і посмішки. Принаймні в цьому вагоні і на цьому кордоні сусіди зустріли як рідних», – резюмувала Ванникова.


Якщо на рівні польської влади у нас є гострі проблеми та непорозуміння, то на рівні громадян ми побачили привітність і посмішки. Принаймні в цьому вагоні і на цьому кордоні сусіди зустріли як рідних.

Telegram Channel