Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Дала гроші на квартиру — ну як не взяти за дружину?

Волинь-нова

Дала гроші на квартиру — ну як не взяти за дружину?

9 вересня в одному із рацсів Києва зареєстрував шлюб народний депутат України Сергій Лещенко і діджейка Анастасія Топольська. Місце для весільної вечірки пара вибрала неординарне – оранжерею на ВДНГ

Вхід на територію, де відбувалося свято, надійно закрили. Організатори дотримувалися конспірації. Серед гостей – лише найближчі друзі та родичі, не більше 40 осіб. Серед них – нардеп Світлана Заліщук, близька подруга нареченого ще з журналістських часів. Як парламентарі вони теж діють практично завжди спільно, працюючи у пропрезидентській фракції БПП. Через тривалу фотосесію – Лещенко і Топольська позували у Маріїнському парку біля Моста закоханих — запрошені чекали на гостей понад дві години. Анастасія і її дочка приїхали у схожих сукнях. У нареченої замість фати – вінок. Не обійшлося свято і без інциденту – у день весілля у Топольської вкрали телефон.
Цього ж дня женили свого старшого сина Олександра політики Ірина та Юрій Луценко. «Тепер, крім двох синів, маю доню Настю», – похвалився Генеральний прокурор України. Новоспечена невістка Луценка – маркетолог. Її мати – викладач англійської мови, а тато – бізнесмен. Весілля теж було закритим.

Telegram Channel