Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Спробуйте прорвати грузинський чи британський кордон»

Волинь-нова

«Спробуйте прорвати грузинський чи британський кордон»

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що прихильники Міхеїла Саакашвілі, який у неділю з боєм прорвався в Україну, знищують державу

Прорив Державного кордону:
1. Борючись за владу, прихильники Саакашвілі знищують державу. Хто не згоден – спробуйте прорвати грузинський чи британський кордон.
2. Єдиний шлях вирішення суперечок про законність дій влади щодо громадянина – суд. Саме так Іванішвілі повернув собі паспорт, який йому свого часу скасував Саакашвілі.
3. Силовий сценарій вирішення питання – прецедент для прихильників Захарченка, Януковича, Клименка, будь–кого, хто збере кілька тисяч активістів.
4. Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконний перетин кордону, керував такими діями або сприяв їм порадами чи діями. Це буде зроблено. Як буде дана оцінка і діям владних інституцій у цьому інциденті.
5. Від того, чи підтримає це Верховна Рада і суспільство, залежить перспектива Української держави. Сила права – фундамент для її стабільності. Право сили – критична загроза існуванню.

Telegram Channel