Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Землетрус у Мексиці: загинуло 248 людей

А 3,5 мільйона осіб не мають електропостачання

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на телеканал "Дождь", про це повідомив у твіттері глава національної аварійно-рятувальної служби країни Луїс Феліпе Пуенте.


Найбільше загиблих у Мехіко - 117 осіб. 72 людини загинули в Морелос, 43 - в Пуебла, 12 в Едомексе і троє в Герреро. Як повідомляє Інтерфакс-Україна, за даними Національної сейсмологічної служби Мексики, не менше 44 будівель обрушилися в результаті землетрусу в районі Мехіко.



Найбільше загиблих у Мехіко - 117 осіб



За останніми даними, 3,5 млн людей залишилися без електропостачання. Ситуація ускладняться через пошкодження мереж газопостачання. Фіксуються витоки.


За даними мексиканських сейсмологів, епіцентр поштовху розташовувався за 12 км від населеного пункту Ашочіапан в мексиканському штаті Морелос. У постраждалих районах введено режим надзвичайного стану. На вулиці Мехіко виведено 3 тис. військовослужбовців.


Мексиканські ЗМІ нагадують, що цей землетрус стався практично рівно через 32 роки після одного з найпотужніших землетрусів у новітній історії країни. Тоді загинуло близько 5 тис. осіб.

Telegram Channel