Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
10 днів без їжі та води: у Луцьку кота шукали усім мікрорайоном. А він застряг за комодом!

Волинь-нова

10 днів без їжі та води: у Луцьку кота шукали усім мікрорайоном. А він застряг за комодом!

Коли лучанка, що мешкає в районі підшипникового заводу, разом із чоловіком зібралися дванадцять днів провести на морі, вона ні хвилини не сумнівалася, куди прилаштувати свою Ласку (хворе й замучене кошеня син понад три роки тому підібрав на вулиці, відтоді воно стало членом сім’ї). У сусідки й приятельки також є кішка, з якою Ласка дружить, тварин у цьому домі люблять і знають, як із ними поводитися

Валентина ШТИНЬКО
Але Ласці (на фото) на новому місці чомусь не сподобалося, вона здійснила спробу втекти додому, а перед приїздом господині й зовсім зникла. У розпачі були і сусідка, і Ольга Яківна, яка пообіцяла за повернення домашньої улюблениці 1000 гривень.



А вона тим часом сиділа, а точніше — стояла на задніх лапках у пастці за величезним комодом, вмонтованим у стіну сусіднього будинку. Десять днів і ночей без їжі й води!  



Оголошення прозвучало по обласному радіо і телебаченню. Ласку шукали усім мікрорайоном — учні ЗОШ № 20, сусіди-пенсіонери, працівники ЖЕКу і навіть бомжі по підвалах, гаражах, дахах будинків та інших закапелках. Здавалося, уже й знайшли — перелякана тварина такої ж масті й із червоним ошийником сиділа на дереві. Але коли її зняли, з’ясувалося, що то не Ласка. А вона тим часом сиділа, а точніше — стояла на задніх лапках у пастці за величезним комодом, вмонтованим у стіну сусіднього будинку. Десять днів і ночей без їжі й води! Не відаючи, що весь цей час її шукали у зовсім інших місцях.
Тож господарі щиро вдячні всім небайдужим людям за допомогу в пошуках рудої кішки з червоним ошийником, за чуйність, співчуття і доброту. Нині Ласка (на фото) одужує і відходить від стресу. «Наша киця безпородна, але серце у неї породисте», — каже Ольга Яківна, яка спеціально завітала до редакції, щоб висловити свою вдячність.

Telegram Channel