Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У Києві в школах і дитсадках виявили 7 тисяч порушень пожежної безпеки

Перевірка навчальних закладів столиці перед початком навчального року виявила понад 7 тисяч порушень, зокрема, з пожежної безпеки

Про це "Українській правді" повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук. "Ця перевірка пройшла ще до початку навчального року. Тоді виявили понад 7 тисяч порушень. В основному це зауваження по пожежній безпеці. Це – заблоковані пожежні виходи, прострочені вогнегасники, не перевірений опір обплетення електропроводки, система пожежогасіння не виводиться на центральний пункт тощо", - сказав Ткачук.



Це – заблоковані пожежні виходи, прострочені вогнегасники, не перевірений опір обплетення електропроводки, система пожежогасіння не виводиться на центральний пункт тощо



Він не зміг назвати суму коштів і термін часу, потрібна на вирішення цих проблем.
"Ми зараза цим займаємося. Основна мета цієї перевірки, яка стартувала повторно за дорученням мера, не покарати винних, а визначитися з об’ємами робіт і тим, що нам треба зробити, щоб на 100% вирішити питання пожежної і загалом безпеки по всіх закладах", - сказав Ткачук.
Він додав, що перевірка уже триває і закінчиться лише тоді, коли будуть вирішені всі проблеми.
Як відомо, у ніч на 16 вересня у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. У результаті загинуло троє дітей. Також до лікарні доставлено двоє дітей.

Telegram Channel