Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Рівненщині змагатиметься команда священиків проти команди чиновників

Волинь-нова

На Рівненщині змагатиметься команда священиків проти команди чиновників

Благодійний футбольний матч заради життя Софійки Кваснюк

У неділю, 8 жовтня 2017 року, на стадіоні «Локомотив» у м. Здолбунів Рівненської області, відбудеться благодійний футбольний матч між збірною командою Здолбунівської райдержадміністрації, районної і міської рад та збірною командою священнослужителів Рівненської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату. Початок заходу о 15.00 год, – повідомляють на сайті райдержадміністрації.



  Будь-яка сума допоможе родині на нелегкому і довгому шляху боротьби із хворобою!



Метою проведення благодійного матчу є згуртування всіх, хто прагне допомогти та підтримати маленьку жительку с. Кунин Здолбунівського району Софійку Кваснюк. У дівчинки діагностовано нейробластому 4 стадії з метастазами в кістковому мозку, підшлунковій залозі та кістках черепа. Для лікування потрібна високодозована хімія, а потім, можливо, ще й трансплантація кісткового мозку. Софійка – весела, життєрадісна, маленька дівчинка, яка дуже потребує Вашої підтримки. Будь-яка сума допоможе родині на нелегкому і довгому шляху боротьби із хворобою!
Організатори запрошують глядачів і вболівальників завітати 08 жовтня на футбол у Здолбунові і зробити особистий благодійний внесок. Суму коштів, зібрану під час підготовки та проведення благодійного футбольного матчу, буде в повному обсязі передано родині Софійки.
Організатори благодійного матчу: Здолбунівська райдержадміністрація, Здолбунівська районна рада, Рівненська єпархія УПЦ КП та Благодійний фонд «Любіть Україну».

Telegram Channel