Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

Волинянина спіймали на незаконному зберіганні боєприпасів

19 вересня на вулиці Гагаріна у місті Рожище оперативники вилучили у 51-річного місцевого жителя понад 20 набоїв калібру7,62 мм.

За незаконне зберігання боєприпасів волинянину загрожуєдо семи років позбавлення волі. Набої поліцейські вилучили в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» під час поверхневого огляду чоловіка. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.



За незаконне зберігання боєприпасів волинянину загрожуєдо семи років позбавлення волі. 




Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Поліція вкотре звертає увагу громадян, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінальногокодексу України, передбачає позбавлення волі на строк до семи років.
У випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадяни звільняються від кримінальної відповідальності, інфорумє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel