Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Звідкіля у дитячому мультфільмі «Бджілка Майя» взялися чоловічі геніталії? (фото)

Волинь-нова

Звідкіля у дитячому мультфільмі «Бджілка Майя» взялися чоловічі геніталії? (фото)

Дивний кадр спричинив неабиякий скандал

35-серію першого сезону дитячого мультсеріалу "Бджілка Майя: Нові пригоди" змушений був зняти з ефіру американський стрімінговий сервіс Netflix після того, як глядачі роздивилися зображений у кадрі чоловічий статевий орган, повідомляє from-ua.



І якщо цільова аудиторія мультфільму не зовсім зрозуміла прокол художників-аніматорів, то дорослих подібні жарти неабияк розгнівали.



Судячи зі стопкадру, опублікованого користувачами в Twitter, графіті непристойного характеру знаходиться всередині порожнього стовбура дерева, що лежить на землі.


Побачене обурило глядачів. І якщо цільова аудиторія мультфільму не зовсім зрозуміла прокол художників-аніматорів, то дорослих подібні жарти неабияк розгнівали.


У свою чергу представники компанії ніяк не прокоментували зняття серії з ефіру, як і не пояснили, хто додумався так підставити авторів мультфільму.


Анімаційний серіал "Бджілка Майя: Нові пригоди" розповідає про пригоди допитливої бджоли, котра досліджує навколишній світ. У роботі над проектом задіяні французькі та німецькі мультиплікатори.

Telegram Channel