Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Увага! Збір-аварія!»: сарненських рятувальників підняли за тривогою о 7.30

Волинь-нова

«Увага! Збір-аварія!»: сарненських рятувальників підняли за тривогою о 7.30

Одразу після отримання такого повідомлення кожен рятувальник повинен терміново прибути до підрозділу та бути готовими до виконання спеціальних завдань  

З метою підтримання постійної готовності до оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в ДПРП-4, ДПРП-3 та 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено раптову перевірку за сигналом «Збір-Аварія».


20 вересня о 07:30 рятувальники отримали спеціальне повідомлення «Увага! Збір-аварія».



Представники Головного управління що перевіряли готовність вогнеборців пожежно-рятувальних частин, врахувавши отримані результати, визнали особовий склад підрозділів готовими до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.



За встановленим порядком, одразу після отримання такого повідомлення кожен рятувальник повинен терміново прибути до підрозділу та бути готовими до виконання спеціальних завдань.


Як показала перевірка особовий склад виконуючи посадові інструкції оперативно відреагував на отриманий сигнал і виконав норматив «концентрації сил та засобів у місці збору» згідно встановлених часових термінів. Під час перевірки здійснено заходи щодо наявності та комплектацію тривожних валіз, стан захисного одягу Л-1 та бойового одягу.


Слід зазначити, що представники Головного управління що перевіряли готовність вогнеборців пожежно-рятувальних частин, врахувавши отримані результати, визнали особовий склад підрозділів готовими до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.

Telegram Channel