Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У 2020-му році Нововолинськ матиме найчистішу воду в регіоні

У травні нинішнього року депутати Нововолинської міської ради дали згоду на дольову участь у проекті щодо реконструкції водопровідно - каналізаційної системи міста

Алла ЛІСОВА
Минуло небагато часу, й до Нововолинська прибули представники французької фірми «Ежіс Україна», яка працює в Україні двадцять років і виграла тендер для проведення початкових етапів робіт, для підписання угоди на розробку документації. Її представник, заступник директора з розвитку бізнесу Тарас Мазяр, зауважив, що розробка документації займе кілька місяців. Він також наголосив, що реалізація цього проекту дасть можливість повністю замінити водопровідні труби, ввести в експлуатацію дві станції знезалізнення води, й таким чином наблизити її якість до європейських стандартів.



Згідно з планами, нововолинський проект вартістю 6 мільйонів доларів буде повністю втілений у життя в 2020 році.



Представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово – комунальних послуг України Віктор Дорошенко, який є керівником центральної групи управління проектом, подякував міській владі шахтарського міста, усьому депутатському корпусу за ініціативу й сприяння у початку будівництва, наголосивши, що це вже другий етап реалізації подібних проектів в Україні. До речі, у ньому цього разу задіяно 12 міст і малих містечок, у число який потрапив і Нововолинськ. Згідно з планами, нововолинський проект вартістю 6 мільйонів доларів буде повністю втілений у життя в 2020 році.
Заступник міського голови Володимир Рожелюк та директор КП «Нововолинськводоканал»Володимир Озімчук запевнили, що робитимуть все, аби довгоочікуване свято прийшло в нововолинські оселі швидше. Є сподівання, що після всіх виконаних робіт зникнуть скарги на часті пориви труб та іржаву воду.

Telegram Channel