Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На День поля в Уховецьку селянам показали сучасну сільськогосподарську техніку

Свято відвідали не тільки селяни, але й представники влади, керівники та працівники сільськогосподарських та фермерських господарств району, старшокласники місцевої середньої школи

Компанія «АГСОЛКО Україна» днями провела День поля в селі Уховецьк Ковельського району Волинської області. Захід підтримали два відомих виробники сільгосптехніки - CaseIH та MaschioGaspardo, чиїм офіційним дилером є Компанія. Подія відбулась на землях СТОВ «Васюти, повідомили у департаменті агропромислового розвитку ВОДА.


    Звертаючись до учасників Дня поля, директор компанії «АГСОЛКО Україна» Роман Осадчий наголосив: «Наше завдання надати аграріям інструменти і рішення для ефективного і цивілізованого господарювання та ведення бізнесу, забезпечити саме тою технікою і технологіями, що максимально відповідатимуть їхнім потребам, можливостям та специфіці діяльності». А директор СТОВ «Васюти» Геннадій Гадзовський, та його заступник, управляючий господарством Микола Пальчук, розповіли, що підприємство вже більше двох років плідно співпрацює з «АГСОЛКО Україна», поступово оновлюючи і модернізуючи свій парк техніки. Завдяки професійному підходу, зваженим пропонованим рішенням та програмам фінансування, господарству за короткий строк вдалося вийти на новий рівень господарювання.



Відвідувачам продемонстрували можливості причіпної зернової сівалки Gaspardo Maria SC400., 4-корпусного плуга Akpil KM180 з унікальними відвалами типу Scandinavia, що користуються найбільшим попитом в країнах Західної та Північної Європи.



   Під час демонстрації роботи техніки в польових умовах відвідувачі оцінили переваги двох популярних моделей тракторів виробництва Саse IH - Case IH Farmal JX110 потужністю 110 к.с., а також Case IH Puma 155 потужністю 155 к.с.  Обидві ці моделі тракторів забезпечують необхідну потужність для виконання повного циклу сільськогосподарських робіт – починаючи з основного обробітку ґрунту, культивації, посіву та закінчуючи виконанням транспортних робіт. При цьому, при агрегатуванні зі знаряддям різного призначення і модифікацій, вони мають відмінне співвідношення потужності та ваги для досягнення максимальної продуктивності і економії палива.


Відвідувачам продемонстрували можливості причіпної зернової сівалки Gaspardo Maria SC400., 4-корпусного плуга Akpil KM180 з унікальними відвалами типу Scandinavia, що користуються найбільшим попитом в країнах Західної та Північної Європи.


    Глибокорозпушувач Gaspardo Artiglio 400/7 є одним з найпопулярніших на ринку машин подібного класу завдяки своїй потужності, надійності та якості обробітку ґрунту. Він здатен працювати на глибину до 55см.


     Велике зацікавлення викликали сівалка точного висіву Gaspardo MTR 8 та комбінований дисколаповий грунтообробний агрегат, особливістю якого є одночасне виконання кількох операцій – подрібнення та перемішування рослинних залишків, рихленнячизельними лапами на глибину до 30см, вирівнювання та компактування обробленого шару. 


     Для демонстрації унікального 3-корпусного оборотного плуга Akpil Mix Due 2+1, який було розроблено спеціально для агрегатування з малопотужними тракторами потужністю від 70кс,з сусіднього господарства доставили 5-ти річний трактор китайського виробництва YTO X804 потужністю 80 к.с. Не дивлячись на свій вік та солідний наробіток, трактор був в прекрасному технічному стані, тому продемонстрував відмінні тягові характеристикипри оранці на глибину 32см на максимальній ширині захвату на корпус 40см. 


        В статичному показі був представлений розкидач добрив Akpil Siew 1000l ємкістю 1000 л, який був придбаний господарством навесні. Зацікавив гостей заходу і причіпний грейдер Pronar RD-Z24. Недорога, але в той же час вкрай необхідна в господарстві машина для планування польових доріг працює перший сезон, але господарі вже встигли привести до ладу всі свої польові дороги.


     Крім сільськогосподарської техніки, під час заходу відвідувачі мали можливість ознайомитися з навантажувальною та іншою спеціальною технікою: фронтальний навантажувач CHANGLIN 936X, що активно використовується в сільському господарстві для навантажування різноманітних видів вантажів, в торговельних портах, на піщаних та гранітних кар’єрах, асфальтно-бетонних заводах, автодорожніх та лісопереробних підприємствах; а також вантажний автомобіль JAC N56 - компактний, але дуже витривалий і надійний автомобіль, який наразі активно використовується для транспортування вантажів в містах і селах. 

Telegram Channel