Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Як луцька школа відсвяткувала 45-річчя

Волинь-нова

Як луцька школа відсвяткувала 45-річчя

У залі навчального закладу зібралися учні, працівники та випускники

Сьогодні у КЗ “Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №17 Луцької міської ради” відбулися урочистості з нагоди 45-річчя створення закладу. Уже 45-й рік поспіль школа навчає, виховує та формує молоде покоління справжніх українців. Про це повідомили на сайті Луцької міської ради



Саме школа формує нашу особистість, а шкільні роки залишаються у пам'яті людини на все життя. Ваші випускники сьогодні - це успішні люди, серед яких - науковці, посадовці, військовослужбовці.



У святковій залі зібралися учні, працівники та випускники школи. Свого часу у школі навчалися й депутати міської ради - Майя Шостак, Юлія Дацюк, Євген Ткачук та Валерій Бондарук. Привітати педагогічний колектив зі святом прийшли виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.


У вітальному зверненні до присутніх Григорій Пустовіт зазначив “45- річний ювілей - це чудовий привід згадати найкращі миті та найцікавіші події, які відбувалися у цих стінах: вдячні усмішки учнів, досягнення педагогів, творчі успіхи. Усе це залишило по собі лише позитивну енергетику, яка передається наступним поколінням випускників. Саме школа формує нашу особистість, а шкільні роки залишаються у пам'яті людини на все життя. Ваші випускники сьогодні - це успішні люди, серед яких - науковці, посадовці, військовослужбовці. Тож бажаю і надалі продовжувати вашу добру справу. Нехай Господь дарує вам наснагу, терпіння і міцне здоров'я, щоб дарувати знання новому поколінню!” - наголосив він.


До привітань долучилася й начальник управління освіти Зіновія Лещенко, побажавши своїм колегам успіхів, чудових учнів, та подякувала за багаторічну щоденну працю на педагогічній ниві.


Директор школи Олег Мах отримав відзнаку управління освіти Луцької міської ради. Вітальні слова супроводжувалися концертною програмою, яку підготували школярі та їх наставники. 






Telegram Channel