Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Чоловік пішов по гриби та не повернувся

В Івано-Франківській області рятувальники 22 вересня шукали двох грибників, одного досі не знайшли

22 вересня о 19:20 «надзвичайникам» надійшло повідомлення від громадянина про те, що зранку 22 вересня поблизу села Креховичі Рожнятівського району пішов у ліс збирати гриби та не повернувся його 67-річний батько, місцевий житель. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучили 5 рятувальників, одиницю техніки та 3 родичів, а також повідомили сільських голів найближчих сіл Рожнятівського, Долинського, Калуського районів, поліцію, лісників. Близько 22-ї години гірським рятувальникам надійшла інформація, що грибник самостійно в задовільному стані вийшов з лісового масиву та добрався додому.



Після обстеження території лісового масиву гірські рятувальники грибника не знайшли.



Також учора о 22:02 тисменицькі рятувальники отримали повідомлення від громадянина про те, що близько восьмої години вечора 22 вересня поблизу села Посіч Тисменицького району під час збирання грибів у лісі заблукав його 65-річний брат, житель села Радча Тисменицького району. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучили 4 фахівців, одиницю техніки та 1 родича, повідомили сільських голів найближчих сіл, поліцію, лісників.


Після обстеження території лісового масиву гірські рятувальники грибника не знайшли. Керівник рятувальних робіт о 03:15 23 вересня призупинив пошукові роботи та продовження запланував на ранок 23 вересня із залученням додаткових сил, інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Telegram Channel