Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

У Донецьку підірвали авто «міністра доходів і зборів» бойовиків

У центрі окупованого Донецька в районі проспекту Миру сталися два вибухи

Місце події оточили «силовики» ОРДО. Про це повідомляє УП з посиланням на російський «Інтерфакс». Бойовики поки вибух не коментують.


За повідомленням «РІА Новости» з посиланням на власне джерело із «силових відомств», жертвою вибуху став «міністр доходів і зборів» Олександр Тимофєєв, він перебуває у критичному стані.



Один з ватажків бойовиків Павло Губарєв також заявив, що Тимофєєв доставлений у важкому стані в лікарню.



Онлайн-ресурс бойовиків «ДАН» з посиланням на прес-службу «Міндоходів» підтвердило факт вибуху автомобіля Тимофєєва, проте заперечили, що він перебуває у критичному стані.


«Де було закладено вибуховий пристрій, ми не знаєм. З міністром щойно розмовляла, він живий здоровий", - заявила представниця «Міндоходів».


Крім того, як передають «Новости Донбасса», один з ватажків бойовиків Павло Губарєв також заявив, що Тимофєєв доставлений у важкому стані в лікарню.


Він додав, що був здійснений спрямований вибух МОН-90.


За повідомленням «Острова» з посиланням на пости місцевих жителів в сецмережах, нібито підірвали «міністерський» Lexus і ще одну машину.


За даними бойовиків, другий з вибухів був спробою замаху на «співака і військового кореспондента» Володимира Пшеничного, який зараз перебуває під охороною.

Telegram Channel