Курси НБУ $ 39.57 € 42.16

У Москві знову затримали опозиціонерів

У столиці РФ перед початком акції «Антикапіталізм-2017» затримано лідера «Лівого фронту» Сергія Удальцова та його соратників

Як повідомив сам опозиціонер, до нього та іншим активістам, які прямували на Страсний бульвар, підійшли співробітники поліції і сказали, що вони»зібралися для проведення несанкціонованої акції», передає УП.



Сергій Удальцов звільнився з колонії, де пробув три роки після вироку суду про організацію масових заворушень на Болотній площі в Москві у травні 2012 року.



«Йшли спокійно, без плакатів і гасел - співробітники поліції підійшли і сказали, що вони" зібралися для проведення несанкціонованої акції», - зазначив Удальцов.


Згідно з повідомленнями у Твіттері Удальцова, загалом затримано близько 30 осіб.


Затримані, у т.ч. й сам Удальцов, перебувають у поліцейських автобусах.


Як відомо, 7 серпня Сергій Удальцов звільнився з колонії, де пробув три роки після вироку суду про організацію масових заворушень на Болотній площі в Москві у травні 2012 року. 13 вересня його затримали за одиночний пікет біля Держдуми і відпустили без протоколу.


Акція «Антикапіталізм-2017» в Москві не була санкціонована владою міста. Організатори заходу заявили, що мерія не запропонувала їм альтернативу, не погодивши акцію і що влаштують акцію у формі «народних гулянь».

Telegram Channel