Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Працедавці Волині спрямували на соціальні потреби понад 1,8 мільярда гривень єдиного внеску

Протягом восьми місяців 2017 року волинські страхувальники перерахували на соціальні потреби держави понад 1,8 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Таким чином, сума сплаченого єдиного внеску на Волині на 319 мільйонів перевищує визначені індикативні показники, повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.


Таке випередження – прямий результат підвищення стандартів оплати праці та належної уваги фахівців ДФС в питанні легалізації трудових відносин, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.



Як свідчить аналітика, на території обслуговування всіх податкових інспекцій області за підсумками січня-серпня 2017 року зафіксовано ріст сплати єдиного внеску.



«Очевидно, що майбутнє пенсійне забезпечення безпосередньо залежатиме від суми відрахувань, яку працедавець здійснює відповідно до законодавчих вимог із суми виплаченої зарплати. Тому кожен працівник  незалежно від віку та трудового стажу повинен цікавитися питанням таких відрахувань та легальності отримуваної зарплати. Ця увага сьогодні в майбутньому матиме безпосередній вплив на суму нарахованого пенсійного забезпечення», - зазначила начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.


Керівник волинських фіскалів підкреслила, що лише легальна та повна оплата праці на рівні, що гарантується державою, дає право на відповідні соціальні виплати у разі втрати працездатності та належне пенсійне забезпечення.


«Тож в інтересах кожного працівника наполягати на тому, щоб оплата його праці відповідала законодавчим вимогам та була повністю легальною», - підкреслила Світлана Савчук.


Як свідчить аналітика, на території обслуговування всіх податкових інспекцій області за підсумками січня-серпня 2017 року зафіксовано ріст сплати єдиного внеску.

Telegram Channel