Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Свят-свят-свят! Сепаратистка взяла в руки синьо-жовтий прапор і загукала: «Слава Україні!»

Волинь-нова

Свят-свят-свят! Сепаратистка взяла в руки синьо-жовтий прапор і загукала: «Слава Україні!»

«Нелю Штепу, героя України, на мої поруки відпустили під домашній арешт із браслетом на нозі! Правда сильніша, ніж брехня! Слава Україні! Дякую адвокатам, суддям, прокуратурі та СБУ!» — ​слова, які написала із харківського суду одіозна журналістка Ірма Крат і виклала в одній із соцмереж відео з події, підірвали інтернет

Олександр ЗГОРАНЕЦЬ



Куди там четвергова зустріч Трампа і Порошенка! І це справді було неймовірно! Переконаний, багато хто, як і автор цих рядків, подумав, що має проблеми з очима, а ще більше — з вухами. Або просто заснув і йому мариться фантастична картина — оце явлєніє Нелі народу. Господи, що ж це коїться, «госпожа», хоча тепер уже точно пані — Штепа, яка прославилась на весь світ, коли кричала: «Путін, пріді!» (і він прийшов), виходить із харківського сізо з синьо-жовтим прапорцем у руках і вигукує: «Слава Україні!», та ще й співає славень Чубинського–Вербицького!



Юлію Тимошенко я знаю років 10. Вона риторику свою ніколи не змінювала: їй чим гірше — тим краще. Вона бореться за владу, це для неї наркотична залежність. Тому вона завжди буде говорити про те, що все пропало, усе вкрали і так далі.



Оце так перевиховали! Оце так пенітенціарна служба діє! Браво! Браво! Бравіс-с-сі-мо! Три роки тому вона — суперстар мітингу сепаратистів у Слов’янську, «мер города» — не знала, що, зазиваючи кривавого володаря Кремля, накликала на себе біду. Бо Путін «прішол — і пошол», а вона сіла в каталажку. Три роки сонце їй було в клітинку через звинувачення у «посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей»…
Аж тут раптом бац — і такою українкою стала. Щирою! От тільки працівники служби пенітенціарної (язик заплітається, як вимовляєш назву цієї тюремної структури), яких я похвалив, не допрацювали трішки. Бо, судячи з відео, пані-«госпожа» Неля не всі слова з гімну знає. Чи ми не дочули і вона на радощах проспівала не тільки перший, а один із наступних куплетів, де є слова «Станем браття в бій кривавий від Сяну до Дону…»
Бо саме про Дон, підозрюю, і мріяла в цей час, точніше, в той час, як виходила, адже хто його зна, де зараз наша доблесна каторжанка? Ну, не зовсім про Дон, а про Ростов-на-Дону. Як думаєте, через скільки часу вона там опиниться? «Сбєжіт от хунти с окупіраванава Славянска к Віктору Фьодоричу». І буде скликати прес-конференції зі звинуваченнями, що її катували «укри» в «гестапо».
Пам’ятаєте, як незадовго перед звільненням показали, що нібито пані Штепу побили в сізо? Чесно, коли побачив, як вона постаріла, змарніла, схудла, щиро подумав: невже любов до Путіна заслуговувала на такі страждання бідолашної жінки?
А тепер чомусь думаю, що не випадково закинули це інфо про її страждання. Бо, коли за сенсаційним рішенням харківського суду її «після трьох років страждань» відправили під домашній арешт в Слов’янську і, нібито для надійності, одягнули браслет на ногу, пані Штепа має намір прогнозовано знову стати зіркою інтернету із повідомленнями наших правоохоронців типу: «Вона віроломно зняла браслет і зникла в невідомому ростовському напрямку»…
Тому, дорогі працівники пенітенціарної служби і взагалі всіх інших органів із кайданками, палицями й автоматами, для вас — підказка: якщо звільняєте під домашній арешт таких «героїв України», то вішайте на них браслет із вибухівкою не на ногу, а на шию і програмуйте: відходиш від хати на 5 метрів або спробуєш зняти — одразу вибух. Повірте, подіє. Інакше — будете шукати вітра в полі і отримаєте не просто вітер, а справжній ураган чорноти на адресу країни Україна.
Бо кадри, де вчорашня антиукраїнка промовляє: «Слава Україні!», тримає в руках синьо-жовтий прапор, співає Гімн України, все одно нагадують діда Нечипора з кінофільму «Весілля в Малинівці», який перевертає шапку і говорить: «Опять власть меняется».
Пишу це, а Неля Штепа продовжує дивувати. Невже справді їй так сподобалась роль патріотки? Бо й наступна інформація не влізає в голову: екс-мер Слов’янська не пристала на пропозицію бойовиків, яких закликала в своє місто, обміняти її на когось із українських полонених. Хоча сепаратисти її спеціально включили в список.
Навіть, здається, тверезо мисляча пані Ірина Геращенко і та тепер констатує: «Пані Штепа, яка кликала бойовиків і війну на українську територію, відмовилася категорично бути учасницею цього обміну. Тому, що вона, мабуть, як ніхто, знає ціну тієї війни, яку вона прикликала».
Бачу, що Надю Савченко в один день списали на пенсію. Але цікаво, чий цього разу це проект — Банкової чи Кремля? Бо ще кілька таких ура-патріотичних заяв чи вчинків від Нелі Штепи — і матиме собі суперницю навіть неперевершена в усьому Юлія Тимошенко.


Особисте життя:
55-річна Неля Штепа у 2013-му розлучилася зі своїм третім офіційним чоловіком Олексієм Артамоним, який молодший за неї на 17 років і працював персональним водієм та охоронцем, після отримання фото про подружню зраду коханого з іншою жінкою. Добре, що не з чоловіком.


 

Telegram Channel