Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Українська збірна з ловлі карпа тріумфувала на чемпіонаті світу (фото, відео)

Волинь-нова

Українська збірна з ловлі карпа тріумфувала на чемпіонаті світу (фото, відео)

Протягом трьох днів в Угорщині на озері Деседа у вмінні професійно рибалити змагалися найпрофесійніші рибалки світу. Участь у змаганнях взяли збірні 26 країн

Інна ПІЛЮК


Представляти Україну виборов право риболовний клуб «Кричевичі».


Команда об’єднала найкращих рибалок з Одеської, Київської, Львівської та Закарпатської областей. Всього до її складу увійшли восьмеро учасників та два тренери.



Україна впевнено завоювала титул чемпіона світу зі спортивної риболовлі.



Як розповів тренер, лучанин Дамір Шихотаров, уже з перших годин змагань українська команда впевнено завоювала лідерські позиції одразу у кількох зонах. Але результати не дозволяли розслабитися, адже різниця між учасниками у вазі виловленої риби часто ледь перевищувала 10 кг, що тримало спортсменів у напрузі впродовж усього часу змагань. Як зізнаються хлопці, кращі результати команді вдавалося продемонструвати під час нічної риболовлі.



Світанок наступного дня розвіяв сумніви українців, чи вдалося їм стати наймайстернішими рибалками на коропів 2017 року. Остаточні протоколи, підрахунки – і Україна впевнено завойовує титул чемпіона світу зі спортивної риболовлі. Команда здобула чотири бали (по два перших місця у двох зонах та в одній — друге). «Срібний» призер змагань отримав вісім балів, тому шансів наздогнати українців у них не було.


Це перша нагорода такого рівня у скарбниці українських рибалок.




Telegram Channel