Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Як врятувати землю від рейдерського захоплення?

В області створено оперативний штаб із забезпечення прав і свобод землевласників та землекористувачів та їхніх майнових прав на посіви

Кость ГАРБАРЧУК



Проведено детальний аналіз звернень, які надходять під час роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги.



На оперативній нараді начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик повідомив, що створено оперативний штаб із забезпечення прав і свобод землевласників та землекористувачів та їхніх майнових прав на посіви, який очолює голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.


Проведено детальний аналіз звернень, які надходять під час роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, в тому числі щодо захисту речових прав на землі сільськогосподарського призначення та роз'яснення антирейдерського законодавства.


Для ефективного реагування на будь-які незаконні спроби захоплення земель, на головній сторінці сайту управління юстиції у Волинській області розміщено номери телефонів «гарячої лінії» оперативного штабу:
(066)289-90-45, (0332)78-47-90 - Головне територіальне управління юстиції у Волинській області.
(0332)24-99-96 - департамент агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації.

Telegram Channel