Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Лучанина, який на п’яну голову зацідив у зуби полісмену, посадять на п’ять років?

Таке максимальне покарання передбачає санкція інкримінованої зловмиснику статті Кримінального кодексу

Слідчі Луцького віділу поліції оголосили 31-річному жителю обласного центру про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у звязку з виконанням службових обов'язків, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


Нагадаємо, що інцидент трапився 10 вересня на вулиці Писаревського.



Під час оформлення адміністративних матеріалів за фактом порушення правил дорожнього руху, 31-річний лучанин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вдарив співробітника патрульної поліції в лице.



Під час оформлення адміністративних матеріалів за фактом порушення правил дорожнього руху, 31-річний лучанин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вдарив співробітника патрульної поліції в лице. Правоохоронець звернувся у лікарню. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.


Нині, слідчі Луцького відділу поліції оголосили волинянину про підозру в інкримінованому йому злочині. Мова йде про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у звязку з виконанням ним службових обов'язків.


Санкція статті переббачає, зокрема, до п'яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel