Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У «Борисполі» злапали контрабандиста – віз 21 iPhone 8

Волинь-нова

У «Борисполі» злапали контрабандиста – віз 21 iPhone 8

За таку «цяцьку» в інтернеті просять понад дві тисячі «баксів»

У пункті пропуску «Бориспіль» працівники Державної фіскальної служби вилучили 21 мобільний телефон iPhone 8, що їх незаконно переміщували через митний кордон України. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на територіальні органи Держфіскальної служби у Київській області.



У пункті пропуску «Бориспіль» працівники Державної фіскальної служби вилучили 21 мобільний телефон iPhone 8, що їх незаконно переміщували через митний кордон України.



Так, 11 мобільних телефонів iPhone 8+ та 10 мобільних телефонів iPhone 8 з порушенням митних правил намагався ввезти українець, який прилетів  зі США транзитом через Німеччину.


«Для проходження митного контролю громадянин обрав спрощену систему – «зелений коридор», чим засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування, або обмежених до переміщення через митний кордон України», – йдеться у повідомленні.


Зазначається, що телефони було виявлено під час перевірки багажу авіапасажира за допомогою технічних засобів митного контролю.


Як повідомляли ЗМІ, деякі вітчизняні інтернет-майданчики вже приймають попередні замовлення на iPhone 8. Потенційних покупців просять внести передоплату у розмірі $2,3 тис., але при цьому говорять, що «сума неточна».

Telegram Channel