Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прес-секретаря Януковича оголосили в розшук

Волинь-нова

Прес-секретаря Януковича оголосили в розшук

Прокурор Луганської області повідомив про зміну раніше повідомленої підозри депутату Луганської облради, а нині одному з посадовців так званої адміністрації голови «Луганської народної республіки»

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, передає Depo.ua.


Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками умисних дій, спрямованих на пособництво насильницькому поваленню конституційного ладу та захопленню державної влади, а також на зміну меж території та державного кордону Українии стосовно депутата Луганської обласної ради VI скликання.



Наразі так званий посадовець забезпечує інформаційну політику та здійснює пропаганду діяльності терористичної організації "ЛНР" на окупованій території Луганської області.



Встановлено, що у 2014 році громадянин України надав згоду та ініціював своє призначення на посаду так званого "помічника з внутрішньої політики та зв'язків із громадськістю голови "Луганської народної республіки". Наразі так званий посадовець забезпечує інформаційну політику та здійснює пропаганду діяльності терористичної організації "ЛНР" на окупованій території Луганської області.


Оскільки вказаний громадянин переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, його оголошено у розшук та на підставі ухвали суду розпочато спеціальне досудове розслідування.


Правоохоронці не називають прізвище підозрюваного. Проте, як повідомляє "Укрінформ", за вказаними деталями біографії можна встановити, що ним є такий собі Родіон Мірошник, довірена особа екс-"губернатора" Луганщини Олександра Єфремова. Під час президентських виборів 2004 року Мірошник виконував обов'язки прес-секретаря кандидата Віктора Януковича.


Короткий час у 2010 році перебував на посаді заступника голови Луганської ОДА; після звільнення очолив обласну державну телерадіокомпанію.


Сьогодні Мірошник називає себе "офіційним представником "ЛНР" у політичній групі на Мінських переговорах".

Telegram Channel