Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рятувальники відновлюють Авдіївку

Волинь-нова

Рятувальники відновлюють Авдіївку

З початку проведення робіт бійці ДСНС завершили відновлювальні роботи за 55-ма адресами


Від Головного управління залучалося 64 чоловіки та 15 одиниць техніки. Від ДСНС України було залучено 3 чоловіки та 2 одиниці техніки.



Починаючи з 5 серпня, рятувальники Головного управління ДСНС України у Донецькій області розпочали проводити відновлювальну роботу в житлових будинках міста Авдіївки, а також допомагати населенню міста ліквідовувати наслідки артилерійських обстрілів. Про це інформує ДСНС.


25 вересня надзвичайники проводили відновлювальні роботи по вулицях Лермонтова, Чернишевського, Колосова та Гагаріна. Всього було встановлено 62 листа шиферу, 31 м погонних коника, 2,5 м дерев’яного бруса, 130 кв. м руберойду, 96,5 м погонних дерев’яної дошки та 7 листів ОСБ плити. Також, рятувальники демонтували 93 листи шиферу та 45 кв. м черепиці, 2 залізобетонні плити, 1 віконний ригель,1 стінову панель загальною вагою 10 т та 24 кв. м утеплювача стін.


За минулу добу працівники ДСНС завершили ремонтні роботи за 4-ма адресами. З початку проведення робіт бійці ДСНС завершили відновлювальні роботи за 55-ма адресами. Від Головного управління залучалося 64 чоловіки та 15 одиниць техніки. Від ДСНС України було залучено 3 чоловіки та 2 одиниці техніки.



Telegram Channel