Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Марина Порошенко: Пане Президенте, люблю тебе, як в перші дні нашого знайомства (відео)

Волинь-нова

Марина Порошенко: Пане Президенте, люблю тебе, як в перші дні нашого знайомства (відео)

Сьогодні Петро Порошенко святкує своє 52-річчя


Марина Порошенко зазначила, що Петро Порошенко увійшов в історію України, як Президент, який відкрив двері до країн Євросоюзу, став першим главою держави, який об’єднав весь цивілізований світ навколо захисту нашоїх країни



Мирослава СЛИВА


Родина глави держави привітала його оригінальним способом: перша леді з’явилася як ведуча ранкових новин. Вона разом з дітьми записали святкове відеозвернення, у якому розповіла про досягнення чоловіка на посту глави держави

Марина Порошенко зазначила, що Петро Порошенко увійшов в історію України, як Президент, який відкрив двері до країн Євросоюзу, став першим главою держави, який об’єднав весь цивілізований світ навколо захисту нашоїх країни, почав реформи, на які не наважувався жоден політик за всі роки незалежності.


«Служити своїй країні, бути вірним ідеалом Революції гідності і вірити в європейське майбутнє України. Ось так коротко можна охарактеризувати життя Петра Порошенка», - сказала вона.


Перша леді зазначила, що сьогодні 5-й президент України відзначає свій день народження.


«Ти – голова нашої родини, люблячий чоловік, мудрий батько та турботливий дідусь. Для нас велика честь бути твоє опорою і підтримкою у житті. Там, де ти, – завжди успіх та перемога, тепер – це перемоги всієї України. Ти не вмієш працювати наполовину, кидати розпочату справу на півдорозі, можливо саме тому доля обрала тебе бути лідером української нації в найважчі часи нашої сучасності. Так, на твоїй голові додалося сивого волосся, але я люблю тебе, як в перші дні нашого знайомства. Із днем народження, пане Президенте», – з такими теплими словами звернулася до чоловіка Марина Порошенко.


Вона додала, що він ніколи не боїться приймати виклики долі й за жодних умов не уникає відповідальності.


«Я щаслива, що ці риси успадкували наші діти!», - сказала перша леді.


До привітань також долучилися діти, які відзначили, що їхній батько «грає першу скрипку в країні» і подякували йому за те, що навчив їх прагнути до нових вершин, любити Україну.


Петро Порошенко подякував родині за таке незвичне привітання і зазначив, що цінує старання сім’ї і зворушений такими теплими словами. «Дякую, що ви у мене є!», - сказав Президент.


 


Telegram Channel