Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Українка стане режисером нового сезону популярного американського серіалу

Волинь-нова

Українка стане режисером нового сезону популярного американського серіалу

Для зірки «Вікінгів» Кетрін Винник це буде дебютна робота в якості режисера

Відома канадсько-американська актриса українського походження Кетрін Винник у новому, шостому сезоні серіалу "Вікінги" виступить у якості режисера, повідомляє СВІТUA з посиланням на ibtimes.com.au.


Варто відзначити, що для зірки популярного серіалу це буде дебютна робота в якості режисера.



Вона встигла знятися у фільмах за участі Ештона Кутчера та Курта Рассела, також грала епізодичні ролі в серіалах "Доктор Хаус", "Закон та порядок", "Криміналісти: мислити як злочинець".



Сама українка (справжнє ім'я акторки Катерина Винницька) прокоментувала новину про свій режисерський дебют, сказавши, що для неї це "велика честь" й вона "дуже схвильована" у зв'язку з новою роллю для себе.


Вже цієї осені стартують зйомки шостого сезону серіалу "Вікінги", наразі відомо, що Кетрін зніме один з епізодів. У разі, якщо робота в неї вдасться, то можна очікувати на продовження режисерської кар'єри українки.


Нагадаємо, Кетрін Винник народилась у родині українських емігрантів 17 грудня 1977 року в передмісті Онтаріо Етобіко. Дівчина з дитинства виховувалась в українських традиціях, до восьми років спілкувалася виключно українською мовою. Також актриса була активною членькинею української скаутської організації "Пласт".


Акторська кар'єра українки розпочалася 1999 року. За цей час вона встигла знятися у фільмах за участі Ештона Кутчера та Курта Рассела, також грала епізодичні ролі в серіалах "Доктор Хаус", "Закон та порядок", "Криміналісти: мислити як злочинець". Світову популярність актрисі принесла роль дружини Рагнара Лодброка Лагерти у серіалі "Вікінги".

Telegram Channel