Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

Видерлися на англійську «Говерлу» і «курнули» марихуани

Для евакуації горе-«екстремалів» задіяли навіть авіацію

Група туристів застрягла на найвищій горі в Англії через вживання марихуани, після чого їм знадобилася допомога рятувальників. Про це повідомила в Twitter поліція графства Камбрія на північному заході країни, де і стався інцидент, повідомляє УНІАН з посиланням на «Лента.ру».



Четверо мандрівників піднялися на гору Скофелл-Пайк висотою 978 метрів. Там вони накурилися марихуани, після чого зрозуміли, що пересуватися самостійно вже не можуть. Відпочівальники подзвонили в поліцію з проханням про допомогу.



Як уточнює The Independent, ввечері в суботу, 23 вересня, четверо мандрівників піднялися на гору Скофелл-Пайк висотою 978 метрів. Там вони накурилися марихуани, після чого зрозуміли, що пересуватися самостійно вже не можуть. Відпочівальники подзвонили в поліцію з проханням про допомогу.


У підсумку до туристів, крім правоохоронців, направили рятувальників, медиків і добровольців, а також задіяли авіацію. Через більше ніж три години пошуків вони були евакуйовані з гори. У поліції Камбрії підкреслили, що брали участь в операції піддавали своє життя ризику. Правоохоронці також розкритикували поведінку туристів.

Telegram Channel