Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Щоб ти 5 років на Личани їздив!»

Волинь-нова

«Щоб ти 5 років на Личани їздив!»

Так бажають своєму запеклому ворогові у цьому селі, жителі якого погрожують перекрити трасу Луцьк – Рівне, якщо їх не почують

«Звертаємося до вас від імені 424 мешканців Личан Ківерцівського району за підтримкою і захистом з приводу наболілого питання – капітального ремонту дороги Р-14: Журавичі – Берестяне – Цумань – Олика – Метельне – Личани. Відрізок до нашого села – 3,7 кілометра – хоч і входить до переліку першочергових та аварійних, але не ремонтувався 50 літ.



На дорозі сталося багато ДТП. Перевізники відмовляються від рейсів або їздять не за графіком. Мешканці сіл Личани та Метельне не можуть своєчасно дістатися до роботи.



До кого тільки ми, жителі, та Олицька селищна рада не звертались усно й письмово, а віз і нині там!
Цей відрізок шляху у критичному стані й унеможливлює рух громадського транспорту й «швидкої» допомоги. На дорозі сталося багато ДТП. Перевізники відмовляються від рейсів або їздять не за графіком. Мешканці сіл Личани та Метельне не можуть своєчасно дістатися до роботи, учні та студенти – до своїх навчальних закладів, а малеча – в дитячий садок.
На свої багаторазові звернення отримуємо відповіді про нестачу коштів. Правда, була відписка, що ремонт нашої дороги включений до проекту програми соціально–економічного розвитку Ківерцівського району на 2016–й, потім – на 2017 рік. Але реальних коштів ніхто так і не виділив. До кого ще звертатися? Влада нас не чує!
На сході селян ми вирішили і повідомляємо владу через нашу газету «Волинь», що будемо перекривати трасу Луцьк – Рівне (на перехресті). Розуміємо, що створимо багато незручностей людям, які кудись поспішають цією дорогою.
Почуйте й допоможіть нам!»
С. Г. Міркова,
О. В. Дячук,
Т. О. Товстанюк,
О. М. Вакульчук,
В. М. Чирко.
Всього
38 підписів. 

Telegram Channel