Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тільки-но почало «розвиднюватися» — програли «сонячним»!

Волинь-нова

Тільки-но почало «розвиднюватися» — програли «сонячним»!

Луцька «Волинь» зазнала поразки в матчі з харківським «Геліосом»

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 13 тур. «Геліос» (Харків) — «Волинь» (Луцьк) — 2:0 (1:0 – Артем Козлов, 28 хв.; 2:0 – Сергій Кравченко, 54 хв.)
25 вересня. Харків. Стадіон «Геліос-Арена». 500 глядачів. Головний суддя Максим Козиряцький (Запоріжжя).
Видавши перед цим поєдинком триматчеву серію без поразок, «Волинь» подарувала своїм шанувальникам певну надію на «відродження». Щоправда, суперник для продовження «білої смуги» видався не зовсім підходящим. Харківський «Геліос» — доволі потужна команда, яка демонструє стабільні результати й традиційно перебуває у верхній частині турнірної таблиці.
І вище голови лучани, на жаль, у цьому матчі не стрибнули, а пропустили по голу в кожному з таймів. Натомість не забивши «сонячним» у відповідь жодного. Як не дивно, поразка 0:2 стала найбільшою серед дев’яти матчів туру. Решта поєдинків закінчилися або внічию, або перемогою однієї з команд з рахунком 1:0 або 2:1.
Таким чином у підопічних Альберта Шахова лишається 12 очок. Вони посідають 13-те місце в турнірній таблиці, лише на два очка випереджаючи команди із «зони вильоту» і на три — ПФК «Суми», який посідає останній рядок.


ЗА ВОРОТАМИ
Альберт ШАХОВ,
в. о. головного тренера «Волині»:

«Наш сьогоднішній суперник «Геліос» — це одна з найбільш тактично грамотних і технічно оснащених команд Першої ліги з тих, з ким нам довелося грати. У «Геліоса» поставлена гра. Ми планомірно готувалися грати якомога суворіше, як можна вужче, не дати супернику розвернутися. Але поплатилися за дві дурні помилки. Ті ж помилки, які робив «Геліос», ті моменти, що були у нас, ми не реалізували. А не забиваєш ти — забивають тобі, і тому програєш».


Усі результати 13-го туру: «Кремінь» — «Десна» — 0:1; ПФК «Суми» — «Балкани» — 1:1; «Черкаський Дніпро» — «Жемчужина» — 1:0; «Нафтовик-Укрнафта» — «Авангард» — 1:2; МФК «Миколаїв» — «Рух» — 1:1; «Інгулець» — ФК «Полтава» — 1:2; «Арсенал» — «Колос» — 2:1; «Геліос» — «Волинь» — 2:0; «Оболонь-Бровар» — «Гірник-Спорт» — 0:1.
А не забиваєш ти – забивають тобі, і тому програєш.



У списку бомбардирів продовжує лідирувати Олександр Акименко («Інгулець») – 11 голів (5 – з пенальті).

Telegram Channel