Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Банк і клієнти — ​рівноправні бізнес–партнери*

Волинь-нова

Банк і клієнти — ​рівноправні бізнес–партнери*

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк — ​найбільше об’єднання комерційних фінансових установ у нашій країні — ​провели в Луцьку бізнес-форум для представників малого і середнього бізнесу

Марина ЛУГОВА



Проекту Alfa Business Hub, спрямованому на розвиток малого та середнього підприємництва, вже 2 роки. І ось він — в обласному центрі Волині. У заході взяли участь керівники, головні бухгалтери фірм, підприємці з Луцька, Рівного, Червонограда. Відкриваючи форум, регіональний керівник Західної дирекції Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку Олег Лешко, звертаючись до присутніх, сказав:
— Мета нашого заходу — не збільшення продажу, не нав’язування якихось нових ідей. Наша ціль сьогодні — ближче познайомитися з вами, відчути потреби, те, що вам насправді цікаво. Сьогодні з вами спілкуватимуться не банкіри, а зовнішні спікери. Кожен із них успішний у своєму напрямку діяльності, і вони поділяться особистим досвідом аби вам було простіше розвивати бізнес.
Спікери дійсно ділилися досвідом, пропонували для розгляду кейси інших компаній, давали поради. Ярослав Талдикін розповів про техніку «2х2», що дає змогу збільшити оборот компанії у два рази всього за два місяці. Олег Зарицький розкривав секрети створення ефективного сайту для малого та середнього бізнесу. Олена Лукіна зробила презентацію для кадровиків про мотивацію, корпоративну культуру та типологію працівників.



Такі зустрічі показують, що банк — не лише фінансова установа, яка обслуговує підприємців і заробляє на цьому гроші. Банк — це бізнес–партнер, який готовий ділитися досвідом своєї клієнтської бази



Розмова на форумі не була односторонньою. Присутні ставили спікерам запитання й одержували цікаві відповіді та пояснення. Таке живе спілкування підтвердило, що у багатьох підприємців недостатньо знань з приводу того, як у нинішніх умовах правильно організувати бізнес. А відтак — наскільки важливі подібні заходи.
По завершенню бізнес–форуму представник банку Олег Лешко, відповідаючи на наше запитання, сказав:
Такі зустрічі показують, що банк — не лише фінансова установа, яка обслуговує підприємців і заробляє на цьому гроші. Банк — це бізнес-партнер, який готовий ділитися досвідом своєї клієнтської бази, досвідом, який є на ринку фінансів і підприємництва. Ми розуміємо вас, ми бачимо ваші потреби та готові допомогти розвиватися.
Вже безпосередньо на заході можна було почути позитивні відгуки учасників про Alfa Business Hub. Директор ТОВ «Екопак» Володимир Вакульчук висловився так:
— Ми зрозуміли, над чим треба працювати, щоб збільшити продаж, якщо не у два, то хоча б у півтора раза. А стосовно створення ефективного сайту, то ясно: марно сподіватися, що недорого хтось тобі зробить «цукерочку». Так не буває. Іншими словами, скупий платить двічі. 





Спікери, які спілкувалися з учасниками бізнес-форуму: Ярослав Талдикін, Олег Зарицький, Олена Лукіна.

Telegram Channel