Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ковдра «по блату» від «Волині-нової» – колишній листоноші

Волинь-нова

Ковдра «по блату» від «Волині-нової» – колишній листоноші

Один із найприємніших моментів у нашій роботі — вручення призів переможцям акції серед передплатників. От і в село Липне Ківерцівського району ми доставили виграш – ковдру, що призначалася Ніні Переходько. Жінка зустріла нас у дворі біля калини

Кость ГАРБАРЧУК



Найбільше любить «Волинь» за людяність, зворушливі історії про життя простих трудівників.



-Мені, напевно, приз дістався «по блату», – усміхається Ніна Юхимівна. – Адже 34 роки працювала листоношею й розносила людям «Волинь-нову». Колись у нашому селі було 12 переможців передплатної акції. Тоді навіть казали, що це в Липному стільки виграшів «по блату». А тепер і я отримала від редакції подарунок.
Жінка розповідає, що завжди з нетерпінням чекає свіжого номера. Удень клопотів вистачає, тому газету читає ввечері. Спочатку переглядає всі новини — цікаво знати, що робиться у світі. Але найбільше любить «Волинь» за людяність, зворушливі історії про життя простих трудівників. З особливим нетерпінням чекає суботнього номера зі сторінкою «Любить! Не любить», вважає дуже корисним медичний додаток, у якому кваліфіковані лікарі надають консультації. А наші рецепти, за її словами, цікаві тим, що вони взяті не з інтернету, а від реальних господинь. Тому страви вдаються смачними та оригінальними.


 

Telegram Channel