Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Інвестор» будує, «Кредобанк» фінансує

Волинь-нова

«Інвестор» будує, «Кредобанк» фінансує

Іпотечний кредит допоможе вирішити квартирну проблему

На ринку нерухомості Волині чимало пропозицій щодо продажу квартир. Щоб зацікавити потенційних клієнтів, будівельна компанія «Інвестор», відома на ринку високою якістю виконаних робіт, та «Кредобанк» започаткували спільну програму іпотечного кредитування для придбання житла за акційною відсотковою ставкою. Як зробити, щоб омріяна квартира стала реальністю, на спільній прес-конференції в Луцьку розповіли директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський та регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк



Кость ГАРБАРЧУК


Жити у своєму помешканні й виплачувати за нього позику
За словами Андрія Разумовського, існують певні закони ринку нерухомості: коли немає іпотечного кредитування, то дуже висока ціна на оренду житла. Приміром, однокімнатну квартиру в центрі Луцька можна винайняти за 5 тисяч гривень. Натомість забудовники пропонують набагато вигідніший варіант – жити у своєму помешканні й виплачувати за нього кредит.



Усі кризи та війни рано чи пізно закінчуються, а придбання житла для молодих сімей завжди було проблемою, яку ми намагаємося вирішити на регіональному рівні.



Для компанії «Інвестор» іпотека – це можливість росту ринку нерухомості в декілька разів. Тут добре розуміють, наскільки людям потрібне житло. Тому з власної ініціативи хочуть пожвавити систему іпотеки. Таким чином відразу розпочнеться конкуренція — до програми захочуть долучитися й інші банки, інші будівельні фірми.
— Ми наполегливо працювали над тим, аби забезпечити можливість купівлі житла нашим клієнтам, – підкреслив Андрій Разумовський. – Компанія «Інвестор» уклала угоду із «Кредобанком» про надання кредитів клієнтам, які купуватимуть у нас нові квартири. Я вірю, що іпотека в Україні запрацює, а відсоткова ставка щороку буде зменшуватися.


Перший внесок – 30 відсотків, а щомісячний платіж – від 3500 гривень
— Усі кризи та війни рано чи пізно закінчуються, а придбання житла для молодих сімей завжди було проблемою, яку ми намагаємося вирішити на регіональному рівні. Тому підписали із нашим партнером – будівельною компанією «Інвестор» – угоду. Це унікальна пропозиція не лише на фінансовому ринку Волині, але й України, – зазначила регіональний директор ПАТ «Кредобанк» Катерина Фурманюк. – Для тих, хто купуватиме квартири за нашою програмою, ставка першого року кредитування становитиме 10 відсотків. Це допоможе отримати нове житло людям, які працюють і мають стабільну заробітну плату: молодим сім'ям, військовослужбовцям, державним службовцям, учителям, лікарям. А вибрали «Інвестор», тому що це прогресивна компанія, яка динамічно розвивається, а їхнє житло сучасне, комфортне.
Нині «Кредобанк» пропонує найнижчу кредитну ставку на українському ринку – до 16 відсотків річних. Умови прості й доступні багатьом. Перший внесок, який необхідно сплатити, – 30 відсотків. Термін кредитування – від п'яти до 20 років, а щомісячний платіж становитиме від 3500 гривень – за однокімнатну квартиру. Ця сума буде меншою, ніж оренда житла в Луцьку.
Важливою перевагою є стабільність та незмінність умов кредиту, адже ставка у договорі прописана у гривнях та не буде зростати навіть із врахуванням інфляції.
Програма кредитування діятиме на житлові комплекси «Супернова» і «Юпітер» в Луцьку та «Парковий квартал» у Ковелі.
Додаткову інформацію щодо умов придбання квартир можна отримати у відділах продажу будівельної компанії «Інвестор» за адресами:
у Луцьку — вул. Коперника, 13в, вул. Цегельна, 28, просп. Президента Грушевського, 2, РЦ «Промінь»,
у місті Ковелі — вул. Глібова, 8б. Телефон 096 030 20 10.
Також дізнатися про іпотечну програму детальніше можна у відділеннях «Кредобанку» за адресами в обласному центрі: просп. Волі, 42, вул. Кривий Вал, 31, та вул. Лесі Україн-ки, 28а. n
Ліцензія ДАБІ України від 5.10.2016 р.


 

Telegram Channel