Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
З ініціативи Ірини Констанкевич 23-й округ отримав 6 мільйонів гривень

Волинь-нова

З ініціативи Ірини Констанкевич 23-й округ отримав 6 мільйонів гривень

Така сума до кінця року надійде у Ківерцівський, Маневицький, Любешівський і Камінь-Каширський райони з Фонду соціально-економічного розвитку. Про це сказано в Постанові Кабінету Міністрів №689. Кошторисні пропозиції були сформовані на основі звернення народного депутата від «УКРОПу»

Соломія ДОБРОЛЮБОВА



Зокрема, для Камінь-Каширського району виділено 1 мільйон 527 тисяч гривень, Ківерцівського — 1 мільйон 560 тисяч, Маневицького — 1 мільйон 550 тисяч, Любешівського — 1 мільйон 306 тисяч. «Найголовніше — це проблеми, які озвучували люди на зустрічах із депутатом. А тепер треба контролювати, як ці гроші освоюватиме виконавча влада. Закликаю всіх до цього. Якість і вчасність — ось два головні критерії. Жодна копійка не має бути змарнована чи вкрадена», — написала на своїй сторінці у «Фейсбуці» Ірина Констанкевич. Нагадаємо, що за перший парламентський рік роботи нардеп залучила для потреб округу понад
27 мільйонів гривень.



«Якість і вчасність освоєння коштів — ось два головні критерії. Жодна копійка не має бути змарнована чи вкрадена», — написала Ірина Констанкевич на своїй сторінці у «Фейсбуці».



У черговому транші з Фонду соціально-економічного розвитку в Камінь-Каширському районі передбачено кошти на обладнання для центральної районної лікарні та Камінь-Каширського центру первинної медико–санітарної допомоги, капітальний ремонт електромереж будинку культури села Грудки, виготовлення проектно–кошторисної документації «Реконструкція лазні під Полицівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини», заміну вікон на енергозберігаючі в Карасинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, школах сіл Карасин та Боровне, Камінь–Каширському центрі первинної медико–санітарної допомоги, придбання опалювальних котлів та обладнання для будинку культури села Ворокомле, центральної районної бібліотеки, ЗОШ I—III ступенів, заміну покрівель у ЗОШ I—II ступенів сіл Мельники–Мостище, Верхи та Личини, дитсадка «Журавлик» у Хотешові, придбання меблів та комп’ютерної техніки для експериментальних класів загальноосвітньої школи I—III ступенів села Раків Ліс, виготовлення проектно–кошторисної документації «Будівництво школи I—III ступенів в селі Стобихівка».
У Ківерцівському районі кошти спрямують на капітальний ремонт приміщення ДНЗ «Калинонька» в селі Жорнище, придбання відеокольпоскопа МК-200 для Цуманської районної лікарні, реанімаційних моніторів, гістереоскопа операційного для комунального закладу «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання» (4 шт.), капітальний ремонт будинку культури села Журавичі.
У Маневицькому районі кошти виділено на капітальний ремонт системи опалення школи в селі Нова Руда, реконструкцію будівлі ЗОШ І—ІІ ступенів у селі Граддя (облаштування санітарних кімнат), капітальний ремонт котельні зі встановленням твердопаливного котла в загальноосвітній школі I—III ступенів села Гораймівка.
У Любешівському районі за гроші з Фонду заплановано капітальний ремонт флюорографа, придбання медобладнання для центральної районної лікарні, реконструкцію вуличного освітлення на вулицях Богдана Хмельницького, Зарічній, Шуміка, Сонячній, Костюшка, Зеленій у Любешові, придбання комплектів медичного обладнання для амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько–акушерських пунктів Центру первинної медико–санітарної допомоги Любешівського району.


 

Telegram Channel