Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Після перемоги над «Динамо» тренер «Чорноморця» вирішив відправити своїх гравців у тюрму

Аби побачили інше життя, і цінували те, що мають

Головний тренер «Чорноморця» Олег Дулуб прокоментував домашню перемогу своєї команди над київським «Динамо» в 12-му турі УПЛ, повідомляє Gazeta.ua.



Дуже радий, що ми витримали, це заслуга всього тренерського штабу і, звичайно, футболістів.



«Я навіть не очікував такого від гравців, тому що протягом двох тижнів у нас були досить інтенсивні тренування, і я боявся, що нам не вистачить свіжості. Звичайно, після забитих м'ячів ми віддали територію, захищалися компактно. «Динамо» сильне флангами, і їм вдалося забити саме так. Дуже радий, що ми витримали, це заслуга всього тренерського штабу і, звичайно, футболістів.


Поки це з моїх п'яти матчів найкращий перший тайм. За самовіддачею і виконанням установки. Плюс швидкості, які футболісти додали від себе. Це фантастика, якщо чесно. Треба розібратися ще, за рахунок чого це відбувалося», – сказав фахівець.


Для того, щоб підбадьорити команду перед відповідальним поєдинком, тренер організував спільний похід в боулінг-клуб.


«Мета була зняти психологічну напругу. Кажу щиро: після боулінгу дуже хотів би зводити хлопців до в'язниці. Щоб вони побачили, що є інше життя, а не тільки футбол. Щоб вони цінували те, що в них є. Коли гравці починають цінувати, що в них є, вони стають іншими людьми. І сума контрактів тут не грає ролі», – зазначив Дулуб.

Telegram Channel