Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Сарненчанин отримав три роки «умовно» за поцуплену ванну

До злочинної оборудки залучив ще двох людей

На суді обвинувачений розповів, що 13 травня цього року до нього додому прийшов знайомий, який сказав, що йому потрібні гроші і попросив допомогти винести алюмінієву ванну з підприємства ТзОВ «Сарненський сир завод». Запевнив, що проблем не буде, адже він про все домовився. Окрім того погрожував в разі відмови підпалити будинок, повідомляє ОГО.



Чоловік знав, що його знайомий уже перебував в місцях позбавлення волі, тому погодився на його пропозицію.



Чоловік знав, що його знайомий уже перебував в місцях позбавлення волі, тому погодився на його пропозицію. 


Біля 7 години цього ж дня він зайшов на територію ТзОВ «Сарненський сир завод» через ворота, які вже були відкриті. Під'їхав автомобіль марки «Mercedes-Benz 309 D», знайомий відкрив ворота і машина заїхала на територію. Чоловіки погрузили алюмінієву ванну в автомобіль, після чого поїхали на пункт прийому металобрухту, де здали ванну. За допомогу чоловік отримав 200 гривень.


Водій автомобіля "Mercedes-Benz 309 D" у суді перебував у якості свідка. Свідок розказав, що надає послуги перевезення в приватному порядку. Того дня до нього подзвонили за телефоном, вказаним у оголошенні в газеті і сказали, що потрібно перевезти ванну. Він під'їхав до воріт ТОВ «Сарненський сир завод», де його зустрів чоловік, одягнений в одяг охоронника. Цей громадянин запевнив водія, що працює охоронцем на даному підприємстві, і потрібно здати на металобрухт алюмінієву ванну. Він заїхав автомобілем на територію заводу, чоловіки загрузили ванну до нього в автомобіль, після чого поїхали на пункт прийому металобрухту, де і здали ванну. З водієм розрахувалися, заплативши 300 гривень, і він поїхав додому. 


Суд визнав обвинувачуваного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) і призначив йому покарання 3 роки позбавлення волі. І на підставі ст.75 КК України звільнив від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Telegram Channel