Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Школі села В’язівне — 50! (фото)

Волинь-нова

Школі села В’язівне — 50! (фото)

Свій золотий ювілей відзначила загальноосвітня школа І–ІІ ступенів села В’язівне Любешівського району

Олена ВОЛИНЕЦЬ
За ці роки, як повідомляє сайт райдержадміністрації, навчальний заклад закінчили понад 800 юнаків та дівчат. Урочисто, але по-домашньому тепло, відсвяткували день народження рідної школи вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні, батьки та почесні гості. Серед запрошених – керівники району – голова Любешівської районної державної адміністрації Олег Кух та голова районної ради ПетроНагорний.
Розпочав свято директор школи Микола Шукалович. Він розповів про те, що вдалося зробити за час його керування та поділився планами на майбутнє. А також подякував керівництву району за реалізацію проекту капітального ремонту спортзалу і заміною вікон та дверних блоків на енергозберігаючі та придбання комплектів учнівських меблів. Висловив Микола Матвійович і подяку найстаршим, найдосвідченішим педагогам, які створили і передали кращі освітянські традиції колективу.



Привітати колектив школи та мешканців села з важливою датою приїхали депутат Верховної Ради України Ірина Констанкевич, головний лікар обласного протитубсанаторію Яків Смокович, директор обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук, селищний голова Василь Корець та інші.




В свою чергу, голова райдержадміністрації Олег Іванович запевнив, що для влади і надалі питання освіти будуть пріоритетними. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію на проект реконструкції мережі водопостачання з використанням енергозберігаючих технологій. У планах – виготовити проектно-кошторисну документацію на перекриття та утеплення фасадів і реалізація проекту реконструкції мережі водопостачання.
Очільник виконавчої гілки влади наголосив, що йому надзвичайно приємно взяти участь у такому святі, адже саме у стінах цієї школи розпочалася його трудова діяльність. «50 років – це, без сумніву, важлива дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Це час підбивати підсумки або, як кажуть, збирати каміння. Багато що зроблено, всі ми стали свідками того, як школа оновилася. Велика заслуга у цьому директора школи Миколи Шукаловича та педагогічного колективу. Отож нехай цей ювілей стане не лише визнанням ваших заслуг, а й точкою відліку нових добрих справ» – зазначив Олег Іванович у своєму виступі та вручив ювілярам комп’ютерний принтер.
Привітати колектив школи та мешканців села з важливою датою приїхали депутат Верховної Ради України Ірина Констанкевич, головний лікар обласного протитубсанаторію Яків Смокович, директор обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук, селищний голова Василь Корець та інші. Присутні згадали директорів, які працювали у закладі з дня його створення, привітали у святковій залі ветеранів, які протягом десятиліть плідно працювали у школі та виховали не одне покоління талановитої молоді. Хвилиною пам’яті вшанували педагогів, які вже пішли з життя.
Святкову атмосферу створювали дитячі пісні, вірші, танці. А прекрасним доповненням стала концертна програма народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Маневицька сотня».


Telegram Channel