Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Здравствуй, нова революціє?»: під Верховною Радою вже напинають намети…

Волинь-нова

«Здравствуй, нова революціє?»: під Верховною Радою вже напинають намети…

Протестувальники підготувалися до тривалого «стояння»

У Києві учасники мітингу за скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду та внесення змін до виборчого законодавства встановлюють намети на вулиці Грушевського. Як передає кореспондент УНІАН, це відбувається навпроти площі Конституції. Наразі активісти встановлюють один намет, водночас поряд лежить інвентар для встановлення інших наметів.



Це відбулося після сутичок між активістами та поліцією на розі вулиць Садова та Грушевського.



Як відомо, раніше правоохоронці пропустили мітингувальників з наметами на площу Конституції перед Верховною Радою, де зранку проходить масова акція. Це відбулося після сутичок між активістами та поліцією на розі вулиць Садова та Грушевського.


Поліція створила коридор, щоб активісти безперешкодно перейшли у бік площі Конституції з наметами та іншим інвентарем для наметового містечка.


Із самісінького ранку під Верховною Радою відбувається мітинг, учасники якого вимагають скасування депутатської недоторканності, внесення змін до виборчого законодавства, а також створення Антикорупційного суду. Організаторами акції виступають партії «Об'єднання «Самопоміч», ВО «Батьківщина», «Рух нових сил», «5.10», ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор» і ряд громадських організацій.

Telegram Channel