Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«І кадилом махати – і голи забивати!»: священики «винесли» чиновників на футбольному полі (фото)

Волинь-нова

«І кадилом махати – і голи забивати!»: священики «винесли» чиновників на футбольному полі (фото)

Щоправда, головним був не результат на табло – а сума зібраних на благородну справу грошей

На здолбунівському стадіоні давно не було такого ажіотажу, як у несподівано погожий осінній недільний день. Доля світового футболу не вирішувалась, звісно, але матч був і цікавий, і дуже потрібний. У першу чергу маленькій дівчинці, Софійці Кваснюк з Кунина. Адже всі зібрані кошти – а їх виявилося вісімдесят три тисячі! – були передані Іванні Кваснюк, мамі дівчинки, на лікування важкої хвороби дочки, повідомляє Zdolbuniv.com.



А гравцями були дві команди – представників влади Здолбунівщини і священнослужителів УПЦ Київського Патріархату.



А гравцями були дві команди – представників влади Здолбунівщини і священнослужителів Рівненської єпархії УПЦ Київського Патріархату. Ідея такого матчу з’явилась кілька місяців тому, коли голова Здолбунівської районної ради Олег Дацюк і керуючий Рівненською Єпархією УПЦ КП Архиєпископ Рівненський і Острозький владика Іларіон зустрілися під час подібного благодійного матчу в Дубно. Тоді й домовились, що наступним буде Здолбунів. Організатором виступив благодійний фонд «Любіть Україну», президентом якого є Михайло Корилкевич.


А гравцями були дві команди – представників влади Здолбунівщини і священнослужителів УПЦ Київського Патріархату. Ідея такого матчу з’явилась кілька місяців тому, коли голова Здолбунівської районної ради Олег Дацюк і керуючий Рівненською Єпархією УПЦ КП Архиєпископ Рівненський і Острозький владика Іларіон зустрілися під час подібного благодійного матчу в Дубно. Тоді й домовились, що наступним буде Здолбунів. Організатором виступив благодійний фонд «Любіть Україну», президентом якого є Михайло Корилкевич.

Telegram Channel