Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Це жалюгідна пародія на протест»

Волинь-нова

«Це жалюгідна пародія на протест»

У соціальних мережах пишуть: на мітингу під Верховною Радою «немає ні духу Майдану, ні сили Майдану, ні людей Майдану»

Про це, зокрема, на своїй сторінці у Facebook написав користувач Олексій Давиденко, інформує «Еспресо.ТВ».



«Усередині периметра від сили декілька сотень чоловік. В основному: маргінали, алкоголіки, міські божевільні і численні безробітні, чия стихія – це разові заробітки на всяких акціях і мітингах».



«Я був на Майдані-2004 і брав активну участь в Майдані-2013, тому говоритиму чисту правду з того що побачив і що думаю. Там немає людей. Усередині периметра від сили декілька сотень чоловік. В основному: маргінали, алкоголіки, міські божевільні і численні безробітні, чия стихія – це разові заробітки на всяких акціях і мітингах», – написав Давиденко.


За його словами, там є справжні ветерани АТО, але їх абсолютна меншість, а більшість це алкоголіки у камуфляжі. Усі ці люди розважаються тим, що що ображають і принижують військових і поліцейських.


«Журналісти, які працюють усередині відверто нудьгують і зізнаються, що те, що відбувається тут – це треш і ганьба. Їм реально нічого дати в ефір. Там немає ні духу Майдану, ні сили Майдану, ні людей Майдану. Там взагалі нічого немає від Майдану. Це жалюгідна пародія на протест», – написав Давиденко.


Автор допису пропонує охороняти це «збіговисько клоунів від них самих, щоб вони там самі себе не покалічили». Ні в якому разі їх не треба чіпати чи йти на розгін табору.



«Дивіться, щоб Київ не встав і не вигнав вас мітлою під зад з проїжджої частини нашого міста. Сподіваюся, ВР ухвалить потрібні закони і реформи і ви самі приберете за собою це жахіття, яке ви гордо іменували новий Майдан», – додав він.

Telegram Channel