Курси НБУ $ 38.97 € 42.45

Стартував ремонт дороги Старовойтове-Адамчуки

Ремонтні роботи на відрізку дороги Луцьк-Володимир-Волинський, що у межах автошляху загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне активно тривают

Учора, 18 жовтня 2017 року, під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, представники підрядних організацій, що працюють на об’єкті, поінформували про виконання робочого плану.
Так, ТОВ «Автодорсервіс», на відведених йому ділянках, працює над укладенням вирівнювального шару. За сприятливих погодних умов, роботи завершать відповідно до окресленого плану.



Використовуючи увесь потенціал та ресурс підприємства, працівники Автодорсервісу уже розпочали укладку асфальту на ще одному стратегічно важливому напрямку – дорозі Старовойтове-Адамчуки



Використовуючи увесь потенціал та ресурс підприємства, працівники Автодорсервісу уже розпочали укладку асфальту на ще одному стратегічно важливому напрямку – дорозі Старовойтове-Адамчуки.
Що ж до робіт ТзОВ «Автомагістраль-Південь», то підрядна структура вже уклала 27 км вирівнювального шару. Далі ж, працюють над верхнім.
Заступник начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антоняк повідомив, що три підрядні організації займаються електромережами та встановлюють освітлення.
Поруч із основним напрямком роботи, готують і площадки для зупинок. Найбільш активно такі роботи ведуть у Локачинському районі.
– Об’єктивно оцінюйте власні можливості. Ми не повинні обманювати людей, кажіть правду та показуйте справжній стан справ на дорозі, – звернувся до присутніх Володимир Гунчик.
Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel