Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У жителя Колодяжного поліція знайшла кілограм макової соломки

Волинь-нова

У жителя Колодяжного поліція знайшла кілограм макової соломки

Учора, 18 жовтня, оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції вилучили у раніше судимого жителя села Колодяжне близько 1 кг макової соломки, а у 30-річного жителя райцентру Рожище – 6 гмарихуани

Макову соломку поліцейські вилучили під час проведення санкціонованого обшуку у господарстві 23-річного жителя села Колодяжне Ковельського району. До слова, у минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.



 Цього ж дня, в приміщенні кухні 30-річного місцевого жителя на вулиці Ювілейній у райцентрі Рожище, поліцейські вилучили 6 г марихуани.



Цього ж дня, в приміщенні кухні 30-річного місцевого жителя на вулиці Ювілейній у райцентрі Рожище, поліцейські вилучили 6 г марихуани.
Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel