Курси НБУ $ 38.97 € 42.45

Необережне поводження з вогнем ледь не залишило волинян без господарської споруди

Минулої доби на Волині трапилося три пожежі

18 жовтня на території Волинської області трапилося три пожежі. Випадки загорань зафіксовані у Ківрцівському, Іваничівському та Рожищенському районах та ліквідовані силами співробітників пожежно-рятувальних підрозділів та працівників місцевої пожежної охорони, повідомляє У ДСНС України у Волинській області.



За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем.



Зокрема, у селі Бодячів Ківерцівського району горіла дерев’яна господарська споруда. О 19:20, за 12 хвилин після виклику, до місця події прибули рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці, які о 19:37 локалізували горіння, а остаточно ліквідували його о 19:50. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем.


Управління ДСНС України у Волинській області  закликає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті: будьте обережні з вогнем, не куріть у ліжку, пильнуйте за станом та справністю електромережі, ідучи з дому, не залишайте увімкненими електроприлади, особливу увагу приділяйте дітям – поясніть їм, що розваги з вогнем небезпечні.


У випадку пожежі телефонуйте за номером 101.
 


 

Telegram Channel