Курси НБУ $ 38.97 € 42.45

Рівнянин хотів знайти дівчину, демонструючи свої порно-фотографії

Досудове розслідування за фактом розповсюдження зображень порнографічного змісту слідчі Костопільського відділу поліції розпочали ще на початку серпня цьогоріч

На одному з сайтів знайомств поліцейські виявили користувача, який розміщував власні порнографічні фото.



Як пояснив молодик, він сам фотографував себе оголеним і викладав знімки порнографічного характеру на сайт, аби познайомитися із дівчиною та влаштувати особисте життя.



У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчиненого кримінального правопорушення причетний 26-річний рівнянин, який приїжджав у Костопіль на тимчасові підробітки. Як пояснив молодик, він сам фотографував себе оголеним і викладав знімки порнографічного характеру на сайт, аби познайомитися із дівчиною та влаштувати особисте життя.


Рівнянину повідомили про підозру. Кримінальне провадження із обвинувальним актом за частиною 1 статті 301 Кримінального кодексу України невдовзі буде скероване до суду. За свої антиморальні для суспільства діяння йому загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, повідомляє  відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel