Курси НБУ $ 38.97 € 42.45

На пішохідному переході автівка збила 10-річну дівчинку

Лікарі швидкої медичної допомоги діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, рук та ніг

У Рівному на пішохідному переході водій збив 10-річну дівчинку. Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 18 жовтня, близько 19 години 30 хвилин на вулиці Князя Володимира обласного центру, інформують Надзвичайні новини.



Дівчинка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом.



Як повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини, 29-річний житель села Бугрин Гощанського району на автомобілі «Peugeot 302» скоїв наїзд на 10-річну мешканку села Корнин Рівненського району. Дівчинка переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом.


У дівчинки лікарі швидкої медичної допомоги діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, рук та ніг. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.


Відповідно до медичного освідчення на предмет алкогольного сп’яніння, водій легковика був тверезим. Чоловік пояснив правоохоронцям, що не помітив дівчинку, оскільки його засліпило світло фар зустрічного транспортного засобу.


За цим фактом слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Telegram Channel