Курси НБУ $ 38.97 € 42.45

Екс-гравець «Волині» Ярослав Деда забив іспанському «Атлетико»

Сталося це в Юнацькій лізі УЄФА

Чомусь не потрібний луцькому клубу 18-річний Ярослав Деда успішно дебютував за азербайджанський «Карабах» у європейських змаганнях, повідомляє Район.Луцьк.



Дебют вийшов результативним – на 18-й хвилині матчу влучний удар Деди зрівняв рахунок у матчі.



Учора, 18 жовтня, нова команда волинянина провела матч третього туру змагань проти іспанського «Атлетико» а сам Ярослав вперше вийшов на поле у Юнацькій лізі УЄФА. Дебют вийшов результативним – на 18-й хвилині матчу влучний удар Деди зрівняв рахунок у матчі. І хоча наразі команда «Карабах» віком до 19 років займає безальтернативне останнє місце у своїй групі з такими «зубрами», як іспанський «Атлетико», італійський «Рома» та англійський «Челсі» (до речі, нещодавній переможець Юнацької Ліги УЄФА), тепер завдяки екс-гравцю «Волині» у команди вже є один забитий гол на цьому турнірі.


Вихованець дитячої команди «БРВ-Вік» (Володимир-Волинський) та «Волині» свого часу був наймолодшим дебютантом української Прем'єр-Ліги, вийшовши на поле у складі команди Віталія Кварцяного у віці 16 років та 290 днів. Також він виступав за збірні України у категоріях U-17 та U-18, та забивав у складі «Волині» переможний гол «Олімпіку» в рамках Кубка України.


Утім, з не зовсім відомих причин Ярослав Деда вже давно не гравець луцької «Волині», і на початку вересня він підписав контракт із чемпіонами Азербайджану – «Карабахом». У складі цієї команди він вже встиг забити гол у першому ж матчі та показати себе скаутам з усієї Європи.

Telegram Channel