Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Ультиматум Соболєву від Геращенко: не використовуй прапор, як плащ чи банний рушник

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко пред'явила ультиматум одному з організаторів акції під Радою, народному депутату від фракції «Самопоміч» Єгору Соболєву

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.


 


"Мій ультиматум Соболєву. Протягом п'яти робочих днів:


1. Сплатити суму зламаних у ВР мікрофонів. Можна з грошей, виділених на "акціі протесту". Це державне майно, і до нього треба ставитися краще ніж до свого особистого. Неважливо, хто псує держмайно - корупціонери чи антикорупціонери, покривати збитки державі мають і ті, й інші.



Зняти з себе Державний прапор і перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів чи банний рушник.



 


2. Зняти з себе Державний прапор і перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів чи банний рушник.
3. Негайно прибрати Маріїнський парк і дати можливість киянам і гостям столиці насолодитися золотою осінню в найкращому київському парку.
4. Негайно прибрати свій хлам із проїжджої частини і розблокувати рух автомобілів у місті, яке потерпає від заторів.
5. Взяти публічну відповідальність на себе і своїх спільників із фракціі за редути і цирк, влаштований ними взимку на Донбасі, що завдало збитків українському бюджету в розмірі 1% ВВП на 2017 рік і відтермінувало звільнення заручників", - написала Геращенко.


 За словами віце-спікера, до Соболєва вона звернулася, оскільки знала його "в минулому житті" як хорошого економічного журналіста.


Нагадаємо, що учасники акції під Верховною Радою дали Президенту Петру Порошенку 5 днів на виконання їхніх вимог. Про це повідомив у Facebook нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв. "Ветерани Війни за Незалежність утворили військовий табір і дали чинному президенту 5 робочих днів на внесення до парламенту законів про Антикорупційний суд та про імпічмент. Радять не гратися з ними", - написав Соболєв.

Telegram Channel