Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Два священики УПЦ МП в Кадіївці благословили полк «козаків ЛНР» на війну з Україною (фото)

Волинь-нова

Два священики УПЦ МП в Кадіївці благословили полк «козаків ЛНР» на війну з Україною (фото)

Священики УПЦ Московського патріархату в місті Кадіївка (колишній Стаханов) на Луганщині благословили на війну проти України більш як 140 бойовиків так званого “6-го гвардійського окремого мотострілецького козачого полку” 2-го армійського корпусу “ЛНР”

Подія сталася на Покрову, 14 жовтня, в храмі святого великомученика і цілителя Пантелеймона, передають сепаратистські ЗМІ.


Священики Української православної церкви, які благословили бойовиків НЗФ – протоієрей Сергій Варнавський та протоієрей Іоан Реденко.


Очолив” торжества” командир полку Володимир Полуполтінних.


Після урочистого проголошення “козачої присяги 1918 року” рядові, сержанти і офіцери зі складу НЗФ “ЛНР” приклалися в храмі до Євангелія, хрестів і святкових ікон. Потім, підійшовши до прапорів і сівши на коліно, цілували шашку і полковий прапор з георгіївською стрічкою.



Андрій Ковальов, реагуючи на події, закликав очільників Московського патріархату в Україні заборонити служіння двом “терористам у рясах”



 


“У напутній проповіді отець Сергій пояснив, що Луганська земля перебуває під покровом Божої Матері, як і сам полк, в який вона явилася в 2014 році ще при першому командирі Дрьомову П. Л. через свій образ “Ікону Богородиці Луганської”. І побажав усім захисникам кріпості духу, вірності обов’язку та слову, а також перемоги над супостатами, зрадниками Віри Православної, вбивцями мирного населення і руйнівниками російського Донбасу”, – передають “Новости Новороссии”.Прес-секретар голови Верховної Ради України, громадський активіст Андрій Ковальов, реагуючи на події, закликав очільників Московського патріархату в Україні заборонити служіння двом “терористам у рясах”, а СБУ – оголосити отців Сергія Варнавського та Іоана Реденка в розшук.


Прес-секретар голови Верховної Ради України, громадський активіст Андрій Ковальов, реагуючи на події, закликав очільників Московського патріархату в Україні заборонити служіння двом “терористам у рясах”, а СБУ – оголосити отців Сергія Варнавського та Іоана Реденка в розшук, пише novynarnia.com.

Telegram Channel