Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 «Вимагала дитину»: 82-річний російський актор шокував розповіддю про молоду дружину

Волинь-нова

«Вимагала дитину»: 82-річний російський актор шокував розповіддю про молоду дружину

Знаменитий російський актор і режисер, 82-річний Армен Джигарханян розповів про те, що збирається розлучатися з 38-річною дружиною Віталіною Цимбалюк-Романівською, яка вимагала від нього дитину

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на газету "Комсомольская правда".


Артист назвав дружину злодійкою і заявив, що за два роки сімейного життя вона хитрістю заволоділа всім, що належать йому - квартирами, заощадженнями і навіть театром, який він створив і назвав своїм ім'ям. Зараз Джигарханян перебуває в лікарні, куди він потрапив з приступом діабету після конфлікту з дружиною.


Крім матеріальних питань подружжя лаялися ще по одному приводу: Віталіна мріяла стати матір'ю і народити дитину від Джигарханяна. Артист же був категорично проти цього, про що прямо говорив молодій дружині.



Вона вимагала від мене дитини. Як я міг на таке піти? Тільки авантюрист погодиться завести малюка в 80 років



"Вона вимагала від мене дитини. Як я міг на таке піти? Тільки авантюрист погодиться завести малюка в 80 років", - розповів артист. Актор не готовий взяти на себе відповідальність і стати батьком у такому віці.


При цьому молода дружина режисера сподівається, що він передумає подавати на розлучення. "Я до сих пір сподіваюся, що Армен Борисович повернеться. Нам потрібно серйозно поговорити, все обговорити. Ми до цього моменту ніколи навіть крупно не сварилися. Зараз у нього забрали телефон, тому я не маю можливості зв'язатися з чоловіком, роз'яснити ситуацію", - заявила Цимбалюк-Романовська. Віталіна впевнена, що чоловіком маніпулюють друзі, які налаштовують його проти неї.


Зазначимо, що єдина дочка Джигарханяна Олена загинула у віці 23 років - у 1987 році дівчина померла в машині, надихавшись чадним газом. Одружившись у 1967 році з колегою по театру Тетяною Власовою, актор виховував її сина від першого шлюбу. Зараз Степан Власов живе у США і не спілкується з вітчимом.

Telegram Channel