Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Сарни стали «червоно-чорними» (фото)

У місті створили фан-клуб «Вереса»

Рівненський «Верес» збільшує спільноту своїх вболівальників. З ініціативи активних вболівальників було створено перший офіційний фан-клуб у Рівненській області – у місті Сарни, повідомляє офіційний сайт «Вереса».



На першій зустрічі новоствореного фан-клубу було вирішено створити прапор, разом зіграти у футбол на одному з майданчиків та створити групу для спілкування у Viber.



На першій зустрічі новоствореного фан-клубу було вирішено створити прапор, разом зіграти у футбол на одному з майданчиків та створити групу для спілкування у Viber. Обговорювалися варіанти організованого виїзду вболівальників на один з найближчих матчів.


Сергій Санжаревський, керівник та ініціатор створення фан-клубу в Сарнах:


«Ще у 2015 році, після того як я почув, що є ідея відродити НК «Верес», не знаючи що, де, як, хто і навіщо це робить, одразу придбав в Ощадбанку картку члена Народного Клубу «Верес» з номером «57». На той час ще навіть не почався відбір виконавців, не було тренера, та що там казати, фактично не було нічого, але я душею повірив у це починання і не пошкодував грошей на чудову ідею. З тих пір я активно підтримую «Верес» чим можу - клеїв оголошення, роздавав флаєра, зустрічався з людьми, яких закликав підтримати ідею і таке інше. Тому з гордістю можу сказати, що я є частиною того чудового результату, що у нас є сьогодні. Я частина НК «Верес». Я знаю, що і зараз нашому клубу потрібна підтримка, тому разом із своїми друзями вирішив створити фан-клуб у місті Сарни, щоб разом організовано підтримувати клуб, виїжджати на матчі, ділитись новинами, грати у футбол. Кожен може приєднатися до нашого фан-клубу та збільшити спільноту вболівальників Народного клубу у м. Сарни».

Telegram Channel