Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

У Рівному реформують медзаклад, створюючи наглядову раду

Всю методичну допомогу в процесі формування ради надає благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне»

У Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі імені Віктора Поліщука створюють Наглядову раду, передає «ЧаРівне».


Основна мета її діяльності – спільно з громадськістю збільшити якість надання медичної допомоги, сприяння ефективному управлінню та поліпшенню матеріально-технічної бази закладу, вивчення та оприлюднення потреб медичних працівників та пацієнтів центру.



Керівник закладу закликав всіх подавати кандидатури від громадських організацій, які готові допомогти центру стати ще кращим.



- Ми маємо відповідне положення про наглядову раду, погодження від Рівненської обласної ради, 19 жовтня я видав відповідний наказ про формування ради. Однак, хочу щоб цей процес відбувався максимально публічно і прозоро. Закликаю всіх долучитися до нього та подавати кандидатури від громадських організацій, які готові допомогти нашому центру стати ще кращим. Хочу наголосити – Наглядову раду ми створюємо не «для галочки», я докладу всіх зусиль, щоб вона реально працювала, - наголосив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру імені Віктора Поліщука Роман Шустик.


Попередньо подати кандидатури на участь в установчому засіданні наглядової ради можна до 26 жовтня на електронну пошту [email protected] або особисто Роману Шустику в приватні повідомлення на Facebook. У повідомленні необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, найменування громадського об’єднання, контактний e-mail та мобільний телефон, щоб адміністрація закладу могла повідомити про час та дату засідання, а також надіслати всі необхідні матеріали заздалегідь.

Telegram Channel